آســمـــــونِ کـریـــمـهـــ

پایگاه فرهنگی در نبرد سایبری

آســمـــــونِ کـریـــمـهـــ

پایگاه فرهنگی در نبرد سایبری

آســمـــــونِ کـریـــمـهـــ

شیعه باید مدرن ترین شیوه های تبلیغ را برای رساندن پیام حق خود به دیگران مورد استفاده قرار دهد.
امام خامنه ای

آخرین نظرات
پیوندها

مرگ در دقیقه 28+ عکس

چهارشنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۴ ق.ظ

28 دقیقه مانده بود به پایان. به وقتی که 57 کودک دست پدر و مادرشان را بگیرند و از پله‌های هواپیما پایین بیایند. 28 دقیقه تا وقتی که 290 مسافر پایشان را روی خاک دبی بگذارند... اما به جای خاک، پایشان به دریا باز شد. ناو امریکایی که در خلیج‌فارس پرسه می‌زد تصمیم گرفته بود 290 مسافر ایرانی و خارجی هواپیما را به آتش بکشد و این کار را درست در ساعت 10:22 صبح انجام داد. 28 دقیقه مانده به پایان پرواز.

به گزارش مهر، یکشنبه 12تیرماه 1367 ایرباس 300 فرودگاه بندرعباس را به مقصد دبی ترک کرد. با 57 کودک 2تا 12 ساله و 42 مسافر خارجی و 110 زن و مرد ایرانی. در همان زمان قایق های تندروی سپاه پاسداران در جنوب قشم با مهاجمان آمریکایی در جدال بودند. ناو امریکایی «وینسنس» که یک ماه قبل از این حادثه از بندر «سن‌دیه‌گو» وارد خلیج‌فارس شده بود، بدون آن که در برنامه باشد، به آب های مرزی ایران نزدیک شد و بهانه ای برای درگیری فراهم کرد. در این درگیری، سپاه پاسداران یکی از هلیکوپترهای امریکایی را هدف قرار داد و منفجر کرد، ناو جنگی آمریکایی اما جواب این حمله را با شکار هواپیمای مسافری ایران داد. اتفاقی که بعدها به عنوان یک خطای غیرعمد از سوی ناخدا ویل راجرز فرمانده ناو معرفی شد و امریکا هیچ اتهامی را رابطه با حمله عمدی به یک هواپیمای غیرنظامی نپذیرفت.

راجرز هنگام بازنشستگی مدال افتخار گرفت

ناخدا چه غلطی می کند؟
مدت ها بعد از این حادثه ناخدا راجرز فرمانده یو اس اس وینسنس در یک مصاحبه با شبکه نشنال جئوگرافیک گفت که از نظر او سیگنال های دریافتی برای غیرنظامی و بی خطر دانستن هواپیما کافی نبوده و او به همین دلیل دستور آتش را علیه هواپیمای مسافری ایران صادر کرده است.

نیروهای نظامی ایران کاملا واضح بود و جایی را برای اشتباه باقی نمی گذاشت. وقتی راجرز اعلام کرد که می خواهد هواپیمای ایرانی را سرنگون کند دوباره مانیتورهای کشتی را چک کردم و دیدم هواپیما دارد اوج می گیرد. به خدمه ام گفتم: معلوم هست راجرز دارد چه غلطی می کند؟»


مسافران و خدمه پرواز شماره ۶۵۵

غرامت بدون پذیرش اتهام

بعد از وقوع این حادثه دولت آمریکا ۵۵ میلیون دلار به خانواده‌های قربانیان و ۴۰ میلیون دلار برای غرامت ناشی از سقوط هواپیمای مسافربری به عنوان کمک بلاعوض به ایران پرداخت کرد. اما هیچ مسئولیتی درباره این حادثه به عهده نگرفت و هیچ‌کدام از خدمه ناو وینسنس تحت پیگرد قرار نگرفتند. ویل راجرز، فرمانده این ناو هم چند سال بعد هنگام بازنشستگی مدال افتخار گرفت.


  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۲/۰۴/۱۲
  • ۶۹۵ نمایش
  • علی سلیمانی

هواپیمای جنگنده

مرگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی